Rendezvényeink gyerekeknek

Rendezvényeink ingyenesen látogathatók a nem könyvtári tagok számára is.

________________________________________________________________________________________

 

 

 

2020. április 15., szerda, 10 óra
ELMARAD!

MESEDÉLELŐTT - MASZATKACSA

A Bábos mesekuckó előadása Major Zitával kicsiknek és óvodásoknak. A bábelőadást mesetorna és kézműves-foglalkozás követi. A program ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálni személyesen a könyvtárban, telefonon (+23/310-028) vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.
Regisztrálni április 9., este 7 óráig lehet!

 

2020. április 17., péntek, 17 óra
ELMARAD!

A KULISSZÁK MÖGÖTT - KLUBFOGLALKOZÁS TINIKNEK

„Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr. Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek.” Bizonyára már mindenki kitalálta, hogy a Toy Story – Játékháború című film lesz a témája a délutánnak. Várunk minden kedves érdeklődőt.

 

2020. április 24., péntek, 16 óra
ELMARAD!

HARRY POTTER KLUB

Áprilisban látogatást teszünk Hagrid varázslatos és különleges világába! Körülnézünk a kunyhójában, megismerkedünk kedvenc, legendás lényeivel és szörnyeivel, valamint bekukkantunk egy kicsit az órájára is. Hagrid nem véletlenül élvezte Dumbledore professzor bizalmát, mert kedvenc fél-óriásunkra Harryék is mindig számíthattak. A klub végén kísérletet teszünk a nem túl barátságos Szörnyek könyvének elkészítésére is. Bár a Siriustól kölcsönkapott motorjára nem ülhetünk fel, de azért biztos remekül fogunk szórakozni!

Várunk szeretettel, ha már olvastad a könyveket és szeretsz beszélgetni róluk!

 

 

Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázat